#mailmunch-pop-504595

Välkomna till Ottsjö Så Klart

Ottsjö Så Klart är sluten Facebook grupp, är för oss som älskar Ottsjö förstås. Alla som vill gå med i våran grupp är välkomna att bli medlemmar i Ottsjö Så Klart och helst bör du ha en koppling till Ottsjö förstås för att få ut så mycket som möjligt från gruppen. Vad händer i gruppen?, många delar med sig om sina naturupplevelser, vandringar och mycket annat skoj och matnyttig information om Ottsjö. Här på Ottsjö Så Klart hemsida vill vi dela med oss till dig som inte har Facebook.

Lite om Ottsjö

Ottsjö är småort som ligger i Undersåkers socken i Åre kommun i Jämtland. Byn ligger cirka 30 km från Åre och är inte så långt från den välkända turistanläggningen Vålådalen. Byn ligger mellan det enorma härliga Ottfjället och Hållfjället. I byn bor det cirka 100 bofasta och uppåt 400 fritidshus.

Vad gör man i Ottsjö då?

 

Ottsjö är magisk och en bedårande vacker fjällby. Här njuter du av vad naturen ger av tystnaden och luften. Alla härliga vandringsleder, skidspår och skoterleder. Fiskevatten finns det gått om för dig som gillar fiske. I Ottsjö finns aktiviteter året runt det är du som sätter dina egna gränser vad du orkar och hinner med under din vistelse. Varför inte bara sitta på en stol och njut av den vackra utsikten det räcker långt. Har man en gång kommit till Ottsjö så kommer man oftast tillbaka.